10 mars 2013

Jag väntar fortfarande här hemma på besked från min födande väninna. Kan inte slappna av nu när man inte har hört något från henne på fyra timmar. Jag hade velat åka till sjukhuset eller tänkte det rättare sagt men inatt kände jag lite halsont när jag svalde så jag avvaktade ifall det var en förkylning som höll på att bryta ut och visst var det så. Vaknade utav att jag hade riktigt ont i halsen på morgonen och kunde knappt svälja. Så himla trist för det innebär att jag måste hålla mig borta tills jag är helt frisk så att det nya lilla stjärnskottet inte blir smittat. Adrian har smittat mig med andra ord och jag som har världens bästa immunförsvar är väl extra mottaglig nu när sömnen har varit lidande. Måste vara något litet skit virus eftersom R som har världens sämsta immunförsvar inte har blivit smittad och dessutom är A nästan helt frisk efter bara två dagar och jag känner mig mycket bättre efter några timmar. Så jag väntar på besked och medan jag väntar så städar jag.

Kycklingsallad ute med M efter träningen , kurdisk mat hemma hos svärföräldrarna, Adrian somnade mitt i maten och en otroligt fräsch räksallad som jag slängde ihop till middag.

1 Emma:

skriven

Hej! Jag har läst din blogg nästan från start, har en tjej i exakt samma ålder som din kille! Jag skulle vara intresserad av att höra lite mer hur det går för er med sömn, matrutiner osv. Om du vill förstås!! Med anledning för att jag själ är mitt uppe i det.. Hoppas att du blir frisk snart, och tack för en superblogg!

Kommentera här: