Påskhelgen

Man kan väl säga att jag har tagit lite ofrivillig påsk ledighet från bloggen. Skyller på att vi har haft besök varje dag. Igår kom min mamma till oss och vi åt ingen påskmiddag direkt utan det fick bli kyckling igen eftersom jag går på diet. Jag som älskar och firar alla traditioner som infaller totalvägrade att göra något i år. Dels för att jag har tränat mycket och är trött och dels för att det inte är kul att laga mat som man inte kan äta. Nästa vecka inför jag en ätardag då jag får äta vad jag vill men den här helgen hoppade jag det eftersom jag tyckte att det var för tidigt i dieten. Så hittills 4 dagar sockerfri, tränat ons, fre, lör, sön, tis, ons, tors, fre och lördag. Jag är väldigt nöjd! Ska försöka komma iväg idag också. Jag känner mig mer motiverad än någonsin!

Dukat för tre då min morbror är i Polen och min mammas man är i Las Vegas,

Vi myser

Vi har verkligen tagit det lugnt idag och bara skrattat åt allt möjligt. Älskar myskvällar. R lagade middag till oss och nu myser vi i soffan. Alla äter godis och jag står fortfarande emot.

Dagens lunch, Adrian har fått ännu mera påskpresenter från moster (vi fick också lite roligheter), en gammal bild innan graviditeten, kvällens middag

29 mars 2013

Mitt liv går verkligen på rutin just nu. Jag har börjat dieta och fått igång träningen på riktigt mer motiverad än någonsin. Det ska bli roligt att se skillnad om en månad ungefär. Jag har verkligen lessnat på att se ut som jag gör idag och nu ska det bli ändring på det, no excuses! Dagens träning är avklarad och det blev enbart kondition i form av 60 min trappmaskinen (ca 600 kalorier och 400 våningar blir det) och promenad till gymet 15*2 minuter. Nu sitter jag och väntar på Mersh och Therese ska träna färdigt och komma till oss idag. Vi tänkte promenera en timme med Adrian och Kenzo som är hemma i några dagar. Sen blir det vila resten utav kvällen eller vila och vila, man vilar aldrig direkt när man har barn.
 
R var iväg i några dagar och kom hem med presenter till oss :) Weee like!
 
Fotbollsdressar till Adrian, så gulliga!
 
 och sist men inte minst en present till hans fru också :) Blev helt överexhalterad utav att bara se påsen haha,