Hemma

Vi kom hem för ett tag sen och jag ligger nu i soffan. Snart ska vi sätta på en film men först ska Adrian somna. R nattar han medan jag tar det lugnt. Vi har haft det jätte bra ute på landet. Ätit kräftor, helgrillat oxstek, killarna har badat tunna och bastat medan vi tjejer har tagit det lugnt. Visar alla bilder imorgon. Jag ska försöka blogga lite bättre den här veckan också. Mera inlägg innebär mobilbloggning så det får bli så eftersom jag inte alltid spenderar hela dagarna hemma. Nu blir det film och popcorn.
 
 

Babygym

Jag har fått många kommentarer angående mitt babygym. Några som vill veta vart det är köpt. Det köptes på en sida som jag inte rekommenderar eftersom dem är oseriösa (kommer inte ihåg vad dem heter nu) och var väldigt försenade samt hörde inte av sig eller gick att få tag på. Jag har hittat gymet på en annan sida däremot, den finns på www.kopbarnvagn.se
 
 
 
 

Paus

Inget har hänt utan jag har loggat ut i två dagar för att ladda om. Det behövs ibland och speciellt nu när man är mamma. Igår var jag knappt hemma och idag har vi åkt ut till landet för lite mys med goda vänner. Jag har shoppat lite, kollat på filmer, sovit många timmar i sträck och umgåtts med vänner dem här dagarna. Adrian har varit en liten ängel och skött sig exemplariskt. Han börjar bli mera nyfiken nu och vill helst att man håller i honom så att han kan se vad som händer. Antingen på axeln eller mot magen vänd utåt så att han ser allt. Nu ska jag hjälpa till lite här. Vi blir ett gäng som ska äta och dricka gott. 
 
 
Grabbarna rensar kantareller
 
 
Vi är i Rs väns hus och ska vara här tills imorgon. Bombar med bilder nä jag kommer hem...