Onsdagsblommor

Vaknat utvilad och på strålande humör trots att Adrian vaknade både kl fyra och kl fem inatt. Bättre än iförrigår iallfall då han vaknade fyra gånger. Imorse fick han sin första välling så ikväll ska det bli spännande och se ifall han sover bättre. Jag ska fixa iordning mig nu och packa skötväskan. När Adrian vaknar ska vi iväg till något centrum och handla lite kläder till honom nu när han har gått över till st 68. Efter det väntar vi på R så vi kan storhandla mat (ingen roligt att göra det själv) och ikväll är det träning med Mersh, som jag längtat.
 
Älskar blommor på bordet, lägenheten känns så fräsch då. Köpte en bukett rosa rosor på blomsterlandet, ville ha lite färg i huset.
 
 
 

Ute & andas frisk luft

Vi är ute och hänger i parken. Adrian fick gunga för första gången. Innan tog vi en långpromenad. Träningsvärken dag 2 känns kan jag lova.

I centrum

Men asså vad hände med vädret?? Inte att jag klagar men jag är på tok för varmt klädd. Jag och Adrian tog en promenad till centrum så fort jag såg att det var sol. Vi satt en stund i leklandet och lekte tills min älskling blev trött. Hans nya sysselsättning är att ta tar i mina pekfingrar och resa sig upp. Han satt och betraktade alla andra barn där inne och log varje gång någon förälder pratade med sitt barn. Han trodde väl att dem pratade med honom lilla sötnöten. Nu sover han i vagnen medan jag ska hugga i en ceasarsallad. Lite shoppat blev det också. Nya tränings toppar och ett par nya träningsskor. Jag dog lite när jag såg skorna. Helt klart dem snyggaste träningsskorna jag har haft.