Stress

Jätte mycket att göra men ikväll är det avkoppling som gäller för vi ska på äventyr.

I förra inlägget när jag skrev om amning menade jag inte att jag hade problem med amningen. Jag har problem med att vänja av Adrian att amma utan amningsnappen. Jag tog till amningsnappen i början av amningen när han inte fick något bra grepp för han blev så frustrerad men nu när amningen är igång och funkar vill jag amma utan nappen. När jag skrev att jag borde ha läst om amning syftade jag på det här med amningsnappen och att den ändrar sugtekniken. Hade jag vetat det i början så hade jag försökt sluta med nappen direkt när den inte behövdes längre. Nu när jag försöker amma utan den blir han bara frustrerad och får inget grepp.

Nu ska jag återgå till att packa lite för vi ska på äventyr som sagt. Svarar på lite kommentarer senare för det går inte från mobilen.


Tack för tipsen

Såg att det var några som hade kommenterat angående Adrians mage.

Hannah, jag ger han sempers magdroppar. Skulle tydligen prova med dem innan minifom. Massage får han också.
Tack för dina tankar :)

Louise, jag ska verkligen se över vad jag äter från och med nu. Jag har läst att mycket man stoppar i sig kan ge gaser men trodde inte riktigt att det var så illa och då har jag inte ätit dåligt. Däremot har det slunkit ner lite choklad och det kommer jag inte göra om. Blir han bättre imorgon och dagen därpå är det chokladen.
Tack för omtanken :)


Trött mamma 

 

Pissdag

Ursäkta rubriken men det är verkligen det. Säkert mina hormoner som spökar också men idag är jag irriterad. Adrian är gnällig och vill snutta hela tiden. Självklart får han det men jag blir så ledsen över att han inte kan slappna av. Det gör mig irriterad. Hans tarmsystem gör mig irriterad och jag vill att han ska få ro. Vad jag mer är irriterad över är att jag inte slutade med amningsnappen när jag inte behövde den längre för nu har jag ändrat hans sugteknik och det känns som en omöjlighet att ändra tillbaka den. Någon som lyckats? Vill verkligen amma honom utan den för den gör bara att jag och han blir mjölkiga och det är mycket lättare utan den när man är ute. Däremot var den guld värd när den behövdes i början. Så vad har vi mer att irritera oss över. Jo jag borde ha läst mera om amning innan jag födde. Läste om allt förutom amning. Jag känner mig som en flodhäst nu och vill verkligen börja äta nyttigt och röra på mig men det går inte just nu eftersom jag knappt kan vara i affären eller promenera utan att Adrian blir ledsen och vill bäras eller ammas. Bagatell problem jag vet men man måste få irritera sig lite och ha såna dagar. Nu ska jag försöka rycka upp mig.