Skålhamra/Täby GK

Jag mår mycket bättre nu och är inte ett dugg illamående eller har något obehag kvar. Däremot är jag rastlös nu efter att ha legat i sängen sen halv tio imorse så jag tänkte åka in till stan med bästis. Innan jag åker tänkte jag visa lite bilder ifrån igår då vi åt på restaurang skålhamra som ligger ute på täby golfklubb. Dem har grillbuffé sista fredagen i månaden och grillar kött på beställning. På det sättet håller sig köttet alltid färskt och fräscht. Älskar grillmat och ännu bättre när någon grillar åt en. 
 
 

Ur Bebis garderob

Jag mår riktigt dåligt idag och kan inte sätta ord på känslan. Jag har legat och vilat i sängen och ibland på balkongen hela morgonen återkommer lite senare när det här obehaget som har lagt sig över mig försvinner. 
 
Så länge lite mera bebis kläder,
 
 

Wiiiii

Vi plockade ut en hyrbil till mig idag då våran är på verkstaden och R behöver den vi använder nu. Jag har klagat på att jag inte kan ta mig runt ordentligt och R vill bli av med mitt gnäll så han fixa denna till mig. Killen på biluthyrningen sa att vattnet inte fick gå i bilen men hunden var ok att ha, öh ok hahah! Nu blev helgen precis lite roligare när rörselsefriheten kom tillbaka.