Nyårs handling klar

Och självklart ute i sista minuten. Gaaah!! Att man aldrig lär sig! Vi är hemma ikväll bara vi med Kenzo och äter gott. Egentligen skulle min morbror fira med oss men han dumpade oss i sista minuten.
Köpte en Bingolott också och hoppas på lite tur. Som ni ser blir det oxfilé till huvudrätt, Skagen till förrätt, en ostbricka till efterrätt och lite bubbel. R har gjort gratäng så nu måste jag sätta igång med resten.

Köpte en toaster, brödrost och en stektermometer också. Behövliga prylar som tydligen kastats i flytten. Glömde bort det helt så det var tur att jag dubbelkollade om vi hade en stektermometer.

Köper diskmaskin

Usch vilket skit väder. Finns inget värre än slask. Vi är iallafall på media markt och köper diskmaskin. Efter ska vi hem till svärföräldrarna igen och äta. Slöa dagar just nu men det blir så i mellandagarna. Imorgon är det nyår och jag orkar inte laga något avancerat. Vill hellre ta det lugnt och vila. Nästa år slår vi på stort. Det får bli en ostbricka, något kött och kanske en toast Skagen. Kör på säkra kort.

En Bosch blir det, tydligen bäst i test!

28 december 2012

Idag har det varit en vilodag. Vaknade upp trött och helt orkeslös. Laddade upp med en god frukost och la mig i sängen igen med A. Vi lekte tills han blev trött och somnade. När han väl somnade sov han i två timmar. Det händer liksom aldrig på dagen. I bilen kanske och ute men hemma sker det aldrig. Det måste bero på att han fick sin första smakportion idag. När vi åt frukost åt Adrian gröt som om det vore det godaste han smakat. Min lilla stjärna börjar bli stor. Nu har jag fixat i ordning mig och vi är på väg hem till svärföräldrarna. Min svägerskas fästmans familj kommer på middag så vi ska umgås och äta god mat. Till efterrätt har jag bakat kanelpaj med rivna äpplen. Jätte gott!

Skrivit tack kort och skickat iväg har jag också gjort. Viktigt att visa uppskattning tycker jag.