Kenzo in action

Igår när jag var ute med min jätte bebis letade jag efter en hundgård som jag fick för mig att jag hade sett någonstans när jag har åkt omkring. Blev överlycklig när jag hittade den. Jag blir så tillfredsställd när jag kan släppa Kenzo någonstans så att han verkligen får springa av sig. Han är väldigt lekfull och älskar att jaga och bli jagad, därför är han väldigt enkel att tömma på energi. Tömma han på energi är ett måste för han är en över energisk liten kille som älskar att springa runt och busa. Jag tog med mig kameran och knäppte lite bilder.
Igår kväll var jag hemma hos Rs föräldrar med svärmor och svägerskor. Vi hade ett litet mini kalas för Rs äldsta syster som fyller år idag. Jag fick slänga ihop en sista minuten tårta då vår lilla kväll egentligen inte var planerad.
Idag kommer R hem också. Som jag har längtat!Bebis update

Här kommer veckans uppdatering. Förra veckan var bebis lika stor som ett litet vitkålshuvud. Den här veckan som ett vanligt tydligen för ordet lilla som var framför har försvunnit.
Hur mår jag då? Jag mår relativt bra, inga överdrivet jobbiga symptom. Lite irriterad över att det fortfarande finns prickar/ärr efter utslagen som jag hade förut och att det har ploppat upp en-två stycken nya utslag som kliar. Jag har lite svårt att andas ordentligt ibland och har nu fått lite svårt att sova. När jag väl sover så sover jag inte djupt utan vaknar till lite då och då. Det är det som besvärar mig. Utöver det här inget mer och som sagt inget av ovanstående är överdrivet jobbigt.

Delicato bollar

Jag har alltid velat hitta ett recept som är så likt delicatobollarna som möjligt. Dem är mina absoluta favoriter och jag skulle kunna äta upp ett sånt där sexpack utan att ens blinka. För någon vecka sen såg jag här på blogg.se att det var någon som hade bakat chokladbollar som skulle smaka som delicato så jag print screenade receptet. Igår skulle vi ha en liten fika så jag tänkte att det var ett bra tillfälle att baka lite delicatobollar. Herre jösses vad goda dem blev. Tack för receptet och jag har äntligen hittat ett recept som jag kommer behålla hela livet. Utöver bollarna doppde jag lite jordgubbar i nöt choklad och vit choklad. Jordgubbarna som doppades i vit choklad doppades även i kokos. Det var gårkvällens efterrätt och fika. Lyx tisdag!