13 april 2013

Blogg.se appen funkade inte på hela dagen igår för mig, irriterande! Vi var hemma iallafall hela dagen då Adrian är riktigt gnällig! Tänder på väg igen och det är inte kul för honom eller för oss. Han är jätte ledsen på kvällarna och somnar inte förrän elva på kvällen för att vakna sju på morgonen. Hoppas att det allt blir bra snart. 
Jag kom iväg till träningen igår trots att jag försökte smita men fick en sån kraftig ångest att jag tog mig dit iallafall. 40 minuter trappor och lite ben hann jag med. Försökte få till en snygg design här på bloggen men den syns tydligen bara från datorn. När man går in på bloggen via mobilen ser man typ lite mindre än halva. Inte godkänt! Börjar fundera på att byta bloggportal. Nu ska jag försöka lägga den här lilla gnällspiken här hemma och gå träna medan han och hans pappa sover.
 
Nya knivar till hushållet, svindyra men vi fick en bra rabatt...
 
1 erika:

skriven

Lustigt! Exakt de knivarna köpte vi av en kille som sa att han var tvungen att sälja dem innan han skulle åka tillbaks till schweiz. Från början kostade de ca 690 euro...fick fick dem för 500 kr.
Var det samma historia för dig??

Kommentera här: